top of page

INTEGRATIEVE PSYCHOTHERAPIE

Mijn werkwijze is integratief, dat wil zeggen dat ik gebruik maak van verschillende therapievormen zoals o.a. persoonsgerichte psychotherapie, existentiële psychotherapie, psychodynamische psychotherapie, cognitieve gedragstherapie en EMDR. Tijdens onze gesprekken ligt de nadruk op het begrijpen van jouw behoeften en jouw ervaringen, niet op het toepassen van een techniek. Samen met jou kijk ik naar hoe jij in het leven staat en onderzoeken we hoe je andere en nieuwe stappen kan maken.

Het eerste gesprek, de intake, is gericht op het begrijpen van jouw zorgen, verwachtingen en doelstellingen. We bespreken de opzet van een behandelplan, de duur van de behandeling en de frequentie van onze gesprekken.

 

BETALINGS- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN

Elk individueel gesprek is 55 minuten met uitzondering van het eerste intakegesprek, dat duurt 70 minuten. Voor beide gesprekken hanteer ik het standaardtarief van 110 euro. Koppels en EMDR therapie is 80 minuten en bedraagt 165 euro (koppels) en 155 euro (EMDR). Je betaalt aan het eind van het gesprek via overschrijving. Annuleren kan tot 48 uur voor de afspraak anders wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

 

VERZEKERINGSVERGOEDINGEN

Ik ben lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counseling (ABvC), Beroeps vereniging NVPA voor Gespecialiseerde Psychosociaal Therapeuten en aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). ABvC, NVPA en RBCZ lidmaatschap zijn erkend door de meeste ziektekostenverzekeraars. Vraag aan je zorgverzekeraar op welke vergoeding je recht hebt voor Counselling en vraag aan je zorgverzekeraar op welke vergoeding je hebt voor de Psycholoog. Beide zijn van toepassing op mijn services.

BEREIKBAARHEID

De praktijk is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, 6 minuten van Centraal Station Den Haag met tram 9 (halte Laan Copes van Cattenburch), met bus 22 (halte Nassauplein) of met tram 1 (halte Javastraat). Betaald parkeren is mogelijk voor de deur.

KLACHTEN

Mijn cliënten kunnen met klachten of geschillen over mij of mijn behandeling terecht bij mij of bij de klachten/geschillen commissie: http:/www.scag.nl.

International Psychologist - Counselling Psychologist - PSYCHOLOOG NIP

bottom of page