top of page
Joanne Rahusen - Den haag

PSYCHOLOOG NIP

Als Psycholoog in Den Haag heb ik een Bachelor of Science (Honours) in Psychologie en een Master in Counselling Psychologie van Webster University in Genève. Ik heb gewerkt bij de Internationale School van Genève, Webster University Genève, het Psychiatrische Ziekenhuis St. Vincent in Dublin, Het Internationale Strafhof in Den Haag en als zelfstandige, zowel met kinderen, adolescenten als volwassenen.

Ik ben lid van het Nederlands Instituut van Psychologen, de beroepsvereniging NVPA voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten, de British Psychological Society, van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling en RCZ Registertherapeut en werk volgens hun ethische gedragscodes van de beroepspraktijk.

Ik heb drie studerende kinderen en heb 27 jaar in het buitenland gewoond, in 8 landen op 4 continenten. Voorafgaand aan mijn studie en werk als psycholoog was ik marketing manager Europa voor een Amerikaanse multinational. Mijn persoonlijke ervaringen als expat, werkende moeder en internationale student geven mij extra inzichten in de uitdagingen en problemen die een expat(gezin) kan ervaren tijdens het leven én werken in het buitenland.

Deze ervaringen versterken mijn werk als internationaal en multi-cultureel psycholoog.

Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels en heb goede kennis van Frans, Duits en Italiaans.

 

Kamer van Koophandel registratie: 59990988 | BTW nummer: NL002080399B04 |    Lid van het NIP, NVPA, ABvC en RBCZ |

International Psychologist  -  Counselling Psychologist  -  PSYCHOLOOG NIP

bottom of page